На Буковині чоловік зарізав дружину

У Заставні під час сварки чоловік ножем смертельно травмував дружину. Під час інциденту зловмисник також отримав тілесні ушкодження і наразі перебуває в лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Чернівецькій області.

Сьогодні, 20-го квітня, на спецлінію “102” звернувся син потерпілої. Хлопчик повідомив, що в будинку на підлозі лежить його матір з ножовим пораненням і їй потрібна медична допомога.

Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області повідомили медиків про подію та направили за вказаною адресою слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції і Заставнівського відділення поліції.

Між дружиною і чоловіком виникла суперечка: у поліції розповіли деталі жахливого вбивства на Буковині

Між дружиною і чоловіком виникла суперечка: у поліції розповіли деталі жахливого вбивства на Буковині

На місці події поліцейські виявили мертвою 41-річну місцеву жительку та її 47-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

Чоловік розповів співробітникам поліції, що між ним і дружиною виникла суперечка, під час якої він наніс жінці декілька ударів ножем. Внаслідок отриманих травм потерпіла загинула.

Медики госпіталізували чоловіка до реанімаційного відділення. З дитиною зараз працюють психологи.

На місці злочину працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Заставнівського відділення поліції.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) та частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські оглядають місце злочину, опитують свідків та очевидців, проводиться досудове розслідування.

peredplata