У Чернівцях поліція “на гарячому” затримала  крадіїв

Під час Великодніх свят, скориставшись відсутністю господарів, двоє зловмисників підібрали ключі, проникли до квартири та намагалися заволодіти чужим майном. Завдяки пильності сусідів поліцейські затримали порушників під час вчинення крадіжки.

20 квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 50-річного чернівчанина про те, що на одній з вулиць міста невідомі особи проникли до квартири.

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції спільно з працівниками патрульної поліції затримали двох чоловіків, які намагалися викрасти речі власника квартири.

Крадії заволоділи годинником вартістю 2500 гривень, коштами, та банківськими картками власника квартири, а також підготували для викрадення інші речі.

За вказаним фактом слідчі Шевченківського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі 33-х та 34-річного місцевих жителів затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру у вчиненні злочину. За вчинення крадіжки чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

peredplata