На кордоні затримали групу буковинців з контрабандним товаром на суму понад 60 тисяч грн

Минулої доби військовослужбовці відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону спільно з курсантами Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, завадили переміщенню до Румунії чергової партії контрабандного тютюну. Про це інформує пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Групу невідомих, в кількості 5-6 осіб, прикордонний наряд, з-поміж військовослужбовців відділення «Фальків» та курсантів-прикордонників, виявив за 800 метрів до кордону. При спробі затримати правопорушників, останні покинули свої ноші та вдалися до втечі. Аби затримати втікачів, прикордонники здійснили їх переслідування. Проте скориставшись значною відстанню від наряду, правопорушникам вдалося втекти.

Прикордонники не виключають, що втікачам допомогти їхні спільники, які підібрали правопорушників автомобілем, адже сліди втікачів були втрачені на одній із лісових доріг.

Варто сказати, що того дня пачкарі тратили майже 5 тисяч пачок сигарет марки «Кредо», іноземного виробництва. З огляду на ринкову вартість цих сигарет, стражі кордону позбавили контрабандистів товару на понад 60 тисяч гривень.

 

 

peredplata