Стріляв уродженець Азербайджану: у поліції розповіли подробиці вбивства у Чернівцях .

 18 липня, на вулиці Небесної Сотні в місті Чернівці відбулась раптова суперечка між чоловіками, яка переросла у бійку, унаслідок якої одного з учасників конфлікту було вбито із невстановленої зброї. Про це пише ІА АСС з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаною адресою одразу виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи ГУНП та Шевченкіського відділення поліції, співробітники місцевої та обласної прокуратури, роти особливого призначення й патрульної поліції, а також експерти-криміналісти. 

Під час огляду тіла загиблого 58-річного місцевого жителя було виявлено вогнепальне поранення в голову. На пошуки зловмисника було орієнтовано всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію. Впродовж декількох хвилин правоохоронці встановили особу та розшукали причетного.

Ним виявився 54-річний уродженець Айзербайджану, який проживав на Буковині.  Наразі чоловік знаходиться у відділенні поліції, правоохоронці проводять  всі необхідні слідчі дії. Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/strilyav-urodzhenec-azerbaydzhanu-u-policiyi-rozpovili-podrobici-vbivstva-u-chernivcyah-61093. Сайт http://acc.cv.ua/

У мережі оприлюднили повний відеозапис бійки зі стріляниною у Чернівцях, в якій сьогодні загинув чоловік.

За інформацією користувачів соцмережі, це вбивство може бути пов’язане із смертельною різаниною, яка сталася рівно рік тому в Чернівцях на Гравітоні. Нагадаємо, тоді внаслідок ножового поранення загинув молодий чоловік.

 

 

Помста за сина: у мережі з’явилося повне відео бійки із стріляниною в Чернівцях

За однією з версій, сьогоднішня сутичка поблизу Будинку побуту може бути пов’язаною із вбивством на Гравітоні. Зокрема, як зауважують джерела molbuk.ua, сьогодні батько вбитого чоловіка вирішив помститися за свого вбитого сина.

Як раніше повідомлялося, правоохоронці сьогодні затримали 54-річного уродженця Азербайджану, якого підозрюють у вчиненні цього вбивства.

peredplata