“А для чого граната і БТР?”: у мережі з’явилося повне відео затримання терориста в центрі Луцька .

На запису видно, як чоловік виходить з автобуса та за деякий час потрапляє в руки правоохоронців. REUTERS З’явилося повне відео затримання Максима Кривоша, який з ранку утримував у заручниках 13 пасажирів автобуса в Луцьку.

Запис опублікував мешканець міста Валерій Пельц на сторінці у Facebook.

“Відео, як терорист здався. А для чого потім була світлошумова граната і БТР? Так і не ясно…”, – написав він.

На опублікованому відео видно, як Кривош з піднятими руками виходить з автобуса і стоїть біля нього кілька десятків секунд. Після до чоловіка підходять троє правоохоронців і затримують його.

На фото, опублікованих пізніше, можна помітити, що до автобуса підігнали БТР та чималу кількість силовиків. Про дивні деталі при затриманні пише і Telegram-канал PavlovskyNews.

“Терорист спершу вийшов з автобуса. Далі до нього підходить заступник голови Нацполіції Коваль, медик і співробітник спецслужби. Терориста затримують, відводять убік і починають виводити заручників. А далі через півтори хвилини до автобуса під’їжджає БТР під вибухи шумової гранати і починається штурм”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці на Театральній площі в центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення “Берестечко – Краснилівка” з близько 20 пасажирами.

Він повідомив, що автобус замінований та у нього при собі є автоматична зброя та велика кількість вибухівки. Читайте також Не довічне ув’язнення: у МВС розповіли, що чекає на луцького терориста після затримання В області було введено оперативний план “Заручник”, СБУ введений план “Бумеранг”.

Зі зловмисником велися переговори. Центр Луцька був перекритий поліцією. Відомо, що чоловік, який висловлював обурення “існуючою системою в Україні”, відмовлявся виходити й відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців. Потім викинув з автобуса гранату, яка не здетонувала. 

Станом на 22:10 всі заручники з автобуса, захопленого сьогодні вранці в центрі Луцька, вільні. Терориста Максима Кривоша затримано.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/incidents/video-zatrimannya-terorista-v-lucku-novini-ukrajina-11084045.html?utm_source=social&utm_medium=share&utm_campaign=site&fbclid=IwAR0bCcrYCGsHpR1KhKAzLH1b5-h8s-wLQRcFmwv46GM6n1xn7uo_UpUAI4w

У вівторок, 21 липня, на Театральній площі у Луцьку чоловік захопив автобус і забарикадувався у ньому.

На місці події було чути постріли, а площу оточено спецназом. У поліції повідомили, що у чоловіка, який захопив автобус, є зброя і вибухівка. Загарбником виявився чоловік, який представився правоохоронцям Максимом Плохим (справжнє ім’я — Максим Кривош, він уродженець РФ).

Станом на 22:15 терориста затримано, 13 заручників звільнено. УНІАН зібрав всі подробиці про захоплення заручників в автобусі у Луцьку. 
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/incidents/u-lucku-maksim-plohoy-zahopiv-avtobus-iz-zaruchnikami-vsi-podrobici-foto-video-onlayn-translyaciya-novini-ukrajina-11082818.html

peredplata