У Чернівцях взяли під варту чоловіка за скоєння розбійного нападу

Обрано запобіжний захід чоловіку, який вчинив розбійний напад у Чернівцях –  Чернівецька місцева прокуратура.

 Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 14 липня поточного року близько 23 години 40 хвилин, 34-річний мешканець Чернівців, на перехресті вулиць Зелена і Кишинівська у Чернівцях побачив припарковий автомобіль, у якому відпочивав потерпілий.

Реалізовуючи раптово виниклий умисел на напад з метою заволодіння чужим майном, підійшов до вказаного автомобіля та застосовуючи насильство, небезпечне для життя та здоров’я потерпілого, відкрито заволодів мобільним телефоном останнього вартістю 3,5 тис грн.

Після цього підозрюваний місце вчинення злочину покинув, а викраденим розпорядився на власний розсуд.

За процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, а саме напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка завдала нападу).

Першотравневий районний суд м.Чернівці задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором Чернівецької місцевої прокуратури, та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

 

peredplata