На Буковині чоловік через ревнощі зарізав жінку

Поліцейські повідомили про підозру та обрали запобіжний захід буковинцю за скоєння вбивства – Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо, в ніч з 31 липня на 1 серпня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Хотина про те, що вітчим наніс ножове поранення її матері та втік у невідомому напрямку.

На місці події правоохоронці встановили, що між 57-річним чоловіком та його 45-річною співмешканкою виникла суперечка на ґрунті ревнощів. Під час словесного конфлікту буковинець наніс жінці удар ножем в груди, після чого втік у невідомому напрямку. Від отриманого поранення потерпіла померла.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники Хотинського відділення поліції впродовж години розшукали зловмисника та затримали його.

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Проводиться досудове розслідування.

 
 

peredplata