На Буковині поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який зберігав на горищі будинку канабіс майже на 18 мільйонів гривень.

 

З цієї сировини зловмисник мав отримати не менше 60 кілограмів канабісу. Таким чином, правоохоронці перешкодили потраплянню до наркозалежних громадян 12 тисяч доз наркотику.

 

Відповідно до висновку експерта, вилучені рослини відносяться до особливо небезпечних наркотичних засобів і за їх нелегальне вирощування та зберігання передбачена кримінальна відповідальність.

Правоохоронці повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Поліцейські продовжують досудове розслідування та з’ясовують всі обставини вказаного кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/narkozlochini/na-bukovini-policzejski-povidomili-pro-pidozru-choloviku-yakij-zberigav-na-gorishhi-budinku-kanabis-majzhe-na-18-miljoniv-griven/

peredplata