За одержання 2700 доларів США хабара судитимуть головного спеціаліста одного з відділень Чернівецького міського військомату

За одержання 2700 доларів США хабара судитимуть працівника Збройних Сил України – пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За процесуального керівництва військової прокуратури Чернівецького гарнізону направлено до суду обвинувальний акт стосовно головного спеціаліста одного з відділень Чернівецького міського військового комісаріату за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 2700 доларів США призначався правопорушнику за сприяння у визнанні двох громадян непридатними до проходження військової служби.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Головне управління Національної поліції у Чернівецькій області, оперативний супровід – Головне управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ.

За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

 

 

 

peredplata