Поліцейські викрили чернівчанина за незаконне зберігання наркотиків

Правоохоронці встановили, що 32-річний буковинець зберігав вдома наркотичні речовини. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Порушнику загрожує до десяти років обмеження волі. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

В рамках кримінального провадження за вчинення крадіжки поліцейські сектору кримінальної поліції спільно із дільничними офіцерами поліції Садгірського відділення поліції викрили чернівчанина, який незаконного зберігав наркотичні речовини.

Під час санкціонованого обшуку на підставі ухвали Садгірського районного суду за місцем проживання місцевого жителя на горищі будинку правоохоронці виявили висушені гілки рослин, схожі на коноплі, а в підсобному приміщенні – подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну.

Для проведення експертизи вилучене поліцейські направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 
 

peredplata