На ПП “Порубне” виявили двох жінок з підробними ПЛР-тестами

Жінок, які намагалися в’їхати до України та пред’явили на паспортний контроль медичні документи з ознаками підробки, виявили в пункті пропуску «Порубне». Про це інформує пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Випадок трапився вчора, 11 лютого, близько 16:00 години, під час оформлення осіб на в’їзд у країну прикордонники виявили двох жінок, які на паспортний контроль разом із документами пред’явили два ПЛР-тести з ознаками підробки. В ході перевірки документів інспектором прикордонної служби було з’ясовано, що ПЛР-тести надані громадянами Молдови є підроблені. Свідченням цього була  відсутність QR – коду, бланк медичного закладу був не встановленого зразку, а також прикордонники звернулися до адміністрації медичного закладу де було встановлено, що дані особи не відвідували їх лабораторії.

За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції та направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

 

peredplata