Зав аптеки однієї з фармацевтичних фірм на Буковині протягом року привласнювала кошти свого роботодавця

Відділ комунікації поліції Чернівецької області — Слідчі поліції передали до суду обвинувальний акт щодо буковинки, яка привласнила гроші свого роботодавця

Маючи доступ до матеріальних цінностей, працівниця протягом двох років завдала фірмі збитків приблизно на майже 303 тисячі гривень. За такі дії жінці загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Під час досудового розслідування слідчі відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності Чернівецького районного управління поліції зібрали докази причетності 32-річної буковинки до злочинної діяльності.

 

Зокрема, поліцейські з’ясували, що з 2017 по 2018 рік жінка обіймала посаду завідувачки аптеки однієї з фармацевтичних фірм і була матеріально відповідальною особою. Маючи доступ до грошей і лікарських засобів, вона неодноразово заволодівала ними й витрачала на власні потреби. Таким чином упродовж двох років зловмисниця завдала роботодавцю збитків на загальну суму приблизно 340 тисяч гривень.

 

Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили буковинці про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 3 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

 

За результатами досудового розслідування поліцейські склали обвинувальний акт і направили його до суду для розгляду.

 

peredplata