Чернівчанину, який посеред білого дня вкрав велосипед, загрожує 4 роки тюрми

Перебуваючи на одній із вулиць обласного центру, зловмисник відкрито заволодів велосипедом чернівчанки. Оперативники Чернівецького районного управління поліції швидко встановили грабіжника й розшукали його. За скоєний злочин чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

21 березня до поліції звернулася жінка й повідомила, що приблизно о 12:10 невідомий чоловік відкрито заволодів її велосипедом, який був припаркований біля крамниці на проспекті Незалежності у Чернівцях.

Для з’ясування обставин кримінального правопорушення на місце злочину виїхали співробітники Чернівецького районного управління поліції. За результатами проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили й розшукали правопорушника – 23 річного чернівчанина. Зловмисник розповів співробітникам поліції, що здав чужий велосипед у ломбард, а отримані гроші витратив на власні потреби.

Слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За результатами досудового розслідування поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду.

 

peredplata