У Чернівцях на “Гравітоні” через ревнощі чоловік порізав сусіда

На Буковині за клопотанням слідчих поліції суд обрав запобіжний захід іноземцю, який наніс ножового поранення чернівчанину – Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

23 березня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки вулиці Руської про те, що на сходинковій клітці її будинку між двома чоловіками виникла суперечка. Внаслідок конфлікту тілесні ушкодження отримав її сусід. Потерпілого медики госпіталізували.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

За інформацією поліції, прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що 54-річний уродженець Азербайджану святкував день народження у квартирі своєї 51-річної співмешканки. У цей час до її квартири прийшов сусід. На ґрунті ревнощів між ним та цивільним чоловіком чернівчанки виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. У результаті конфлікту іноземець завдав ножового поранення 52-річному чернівчанину. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо, у чоловіка колото-різана рана бедра лівої ноги. 

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий суддя Першотравневого районного суду міста Чернівці задовільнив клопотання слідчого, яке було погоджене прокурором Чернівецької окружної прокуратури, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб без альтернативи внесення застави.

Наразі затриманий перебуває в Чернівецькому слідчому ізоляторі.

Триває досудове розслідування.

 

 

peredplata