На Буковині за вихідні сталися дві ДТП, в одній загинув пасажир

У Дністровському та Чернівецькому районах сталися дві ДТП, в яких травмувалися семеро осіб. Один із потерпілих помер у лікарні. За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

28 березня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Недобоївці Дністровського району.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій «Opel Astra», здійснюючи розворот, допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Ducato», яким керував 31-річний житель Хмельницької області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій «Opel Astra» та четверо його пасажирів віком від 14 до 27 років. Під час надання медичної допомоги 20-річний пасажир автомобіля помер.

Іншу ДТП задокументували поліцейські відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. У селі Припруття Чернівецького району 49-річний водій «ВАЗ-2110» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

Під час ДТП водій та його 36-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

За обома фактами слідчі поліції вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 

peredplata