Дочка зарізала свого батька

Моторошне вбивство на Буковині: дочка зарізала свого батька

У Чернівецькій області дочка поранила свого батька ножем, внаслідок чого чоловік загинув.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили очевидці трагедії.

За їхніми словами, інцидент стався у селі Валява колишнього Кіцманського району. Зокрема, місцева мешканка ножем вдарила свого батька. Внаслідок цього 59-річний чоловік загинув.

Як повідомили жителі села, жінку затримала поліція і наразі тривають слідчі дії.

Водночас у Facebook-групі “Обговорюємо Кіцманщину” з’явилася інформація про те, що в цієї жінки є четверо дітей, і її батько неодноразово чинив насильство в сім’ї, що призвело до непоправного конфлікту.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області кореспонденту molbuk.ua факт вбивства підтвердили, але детальнішу інформацію пообіцяли надати пізніше.

 
 
На Буковині поліцейські затримали жінку за вбивство батька.

Про це відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Ввечері 15 травня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що час виїзду на виклик про нанесення тілесних ушкоджень у село Валява медики констатували смерть чоловіка. Правоохоронці за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

На місці події слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила, що того вечора між 31-річною жінкою та її 61-річним батьком виникла суперечка.

Під час словесного конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, буковинка нанесла татові удар ножем у груди. Від отриманої травми потерпілий помер на території власного помешкання.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне порушниці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Затримана наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Тіло загиблого слідчі направили для проведення судово-медичної експертизи.

Проводиться досудове розслідування.

peredplata