Прив’язали мотузкою до свого авта та відбуксирували: двом буковинцям за викрадення авта загрожує 8 років з конфіскацією

Поліцейські завершили розслідування незаконного заволодіння

легковиком буковинця

Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо: 25 квітня цього року до поліції звернувся житель села Клішківці та повідомив про зникнення автомобіля «ВАЗ», якого він залишив на місцевій автостоянці. Оперативники карного розшуку ГУНП і відділення поліції № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції протягом доби розшукали зловмисників та автівку заявника. За незаконне заволодіння транспортним засобом правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 25 квітня приблизно о 5 годині ранку двоє буковинців віком 21 і 24 роки прив’язали мотузкою автівку заявника до свого автомобіля та відбуксирували її додому до молодшого з них.

Слідчі поліції повідомили порушникам про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За результатами досудового розслідування поліцейські склали обвинувальний акт, вручили його підозрюваним і скерували до суду для розгляду.

 

peredplata