Трьом буковинцям, які займались наркобізнесом, загрожує 12 років тюрми

До складу ОЗГ увійшли троє буковинців віком 32, 37 і 42 роки, які в одному із сіл Дністровського району організували та налаштували виробництво, збут психотропних речовин і наркотичних засобів. За це їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

 

Нагадаємо: у лютому минулого року слідчі поліції ГУНП в Чернівецькій області спільно з обласним управлінням стратегічних розслідувань ДСР НПУ під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність учасників цієї організованої злочинної групи.

 

Під час досудового розслідування правоохоронці здійснили низку поліцейських та оперативно-розшукових заходів і зібрали достатньо доказів незаконної діяльності членів ОЗГ. Всім трьом чоловікам слідчі поліції повідомили про підозри. Після цього суд обрав їм запобіжні заходи, зокрема, організатора – арештували, двом його спільникам – тримання під вартою з альтернативою внесення застав.

 

За результатами досудового розслідування Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції направили обвинувальний акт для розгляду до Хотинського районного суду.

 

 

peredplata