В одну з райлікарень області госпіталізували 41-річного чоловіка із вогнепальними пораненнями ніг

До поліції звернулися працівники Сторожинецької районної лікарні та повідомили, що до медичного закладу госпіталізували 41-річного чоловіка із вогнепальними пораненнями ніг. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Для встановлення обставин на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські опитали учасників інциденту та з’ясували, що, перебуваючи у лісосмузі селища Красноїльськ, 46-річний місцевий житель із власної необережності вистрелив у свого 41-річного односельчанина, та влучив йому у ноги.

Медики доправили потерпілого до районної центральної лікарні та прооперували чоловіка. Наразі його життю і здоров’ю нічого не загрожує.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та вилучили речові докази.

Співробітники дозвільної служби поліції Буковини перевірили документи на зберігання та користування гладкоствольною зброєю. Дозвіл відповідає вимогам чинного законодавства.

Слідчі поліції призначили низку експертиз. Триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata