Вдома у буковинця виявили понад 60 кг канабісу

Буковинцю, який зберігав для продажу канабіс у великих розмірах, обрано запобіжний захід.

Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 47-річному буковинцю у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів в  особливо великих розмірах  (ч. 3 ст. 307 КК України). Наразі йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За даними слідства, чоловік зберігав на території приватного домогосподарства наркотичну речовину рослинного походження з метою одержання прибутку від її подальшої реалізації.

Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили пластикові бочки та поліетиленові пакети з подрібненою речовиною рослинного походження схожою на канабіс. Маса вилученої продукції сягає понад 60 кг. 

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, вчинені у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

Заходи з викриття здійснювались слідчими ГУНП в Чернівецькій області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ та силової підтримки спецпідрозділу «КОРД».

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

peredplata