Буковинець взяв “покататись” авто сусіда, за скоєне йому загрожує 8 років тюрми

Молодик взяв автомобіль, щоб покататися, після чого мав намір не помітно його повернути власникові. Правоохоронці швидко розшукали авто та встановили особу правопорушника. За скоєне чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 29 листопада, до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем від 38-річного жителя села Михалкове. Заявник розповів, що із гаражного приміщення за місцем проживання його вітчима, в селі Вітрянка Дністровського району, невідома особа викрала «Mercedes-Benz Sprinter».

Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сокиряни) та керівництво Дністровського районного відділу поліції.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та вилучили у правопорушника чужу автівку. Правоохоронці з’ясували, що 23-річний місцевий житель, скористався відсутністю сусідів, взяв автомобіль, на якому роз’їжджав вулицями району.

Нині слідчі поліції вирішують питання повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

 

 

 

 

peredplata