У Чернівцях під час суперечки сусід сусіда вдарив ножем у спину

4 грудня, в Чернівцях між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Під час суперечки один з них наніс іншому удар ножем у спину. Працівники поліції встановили порушника і затримали його. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення обставин на місце виклику оперативно виїхали Керівництво та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.  Правоохоронці з’ясували, що між 48-річним, раніше судимим жителем Чернівців та 40-річним його сусідом виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту старший із чоловіків наніс молодшому удар ножем у спину.

Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу. У чернівчанина діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Поліцейські оперативно встановили та затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно медичного огляду затриманий перебував у наркотичному стані сп’яніння  .

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

 

 

 

peredplata