За вчинення замаху на вбивство буковинські поліцейські затримали жителя Вижниччини

Під час раптово виниклого між двома чоловіками конфлікту, один із них ударив іншого ножем. Співробітники поліції помістили нападника до ізолятора тимчасового тримання та наразі встановлюють всі обставини злочину.

Інцидент стався в селі Мигове у ніч з 6 на 7 лютого. Реагуючи на повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень, співробітники Вижницького районного відділу поліції встановили, що 43-річний потерпілий гостював у свого 37-річнго односельця.

Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, в процесі якої власник помешкання схопив кухонного ножа й наніс своєму гостю один удар у груди. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для огляду та надання допомоги.

Поліцейські затримали нападника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили з місця події знаряддя злочину та інші речові докази.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) і частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять досудове розслідування та вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata