На Буковині виявили підпільний цех з виробництва цигарок

Підпільне виробництво та збут контрафактних цигарок – на Буковині двом особам повідомлено про підозру. 

Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура. 

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури двом громадянам повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 204 та ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 204 КК України).
За даними слідства, вказані особи організувала підпільне виробництво тютюнових виробів на території Вижницького району. Облаштувавши в одному з приватних домогосподарств підпільний цех. Готову продукцію сумнівної якості реалізовували на території області та поставляли у країн ЄС.
За результатами проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено устаткування для виготовлення цигарок, обладнання для їх пакування, обгортки пачок різних найменувань, 7 мішків подрібненого тютюну, близько 700 пачок готової контрафактної продукції під виглядом відомого світового бренду «Marlboro» та 30 тисяч готових цигарок.
Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Чернівецькій області за оперативного супроводу УСБУ в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

peredplata