ПРИКАРПАТСЬКИЙ СВЯЩЕННИК-ІНСТАБЛОГЕР ЗАПИСАВ НЕЗВИЧНЕ “ПРОРОЦТВО” ДЛЯ УКРАЇНИ ВІДЕО

 

МОЛОДИЙ СВЯЩЕННИК ДОСЯГ ЧИМАЛИХ УСПІХІВ У СОЦМЕРЕЖАХ. СЬОГОДНІ ОТЕЦЬ МАЄ ПОНАД 200 ТИСЯЧ ПІДПИСНИКІВ В ІНСТАГРАМІ. А СЬОГОДНІ, НА СВОЄМУ КАНАЛІ В ЮТУБІ ВІН ОПУБЛІКУВАВ НОВЕ ВІДЕО “ПРОРОЦТВО ПРО УКРАЇНУ 2022”, ПИШЕ ПРАВДА.ІФ.

 

“Щодня натикаюся на відео з мільйонними переглядами з сотнями тисячами коментарів, так званих пророцтво про те, що буде далі. Різні мольфари і віщуни просто говорять, щоб здобути собі славу…а ми беремо і віримо. Чекаємо коли прийде те число про яке вони говорили”, – каже отець Іван.

А коли приходить очікувана дата, нічого не відбувається, ці мольфари знову записують нове пророцтво і люди далі чекають нової дати. Священник пояснює, що коли ми віримо в такі пророцтва то порушуємо першу заповідь.

“МИ В ТОЙ ЧАС ВІДКИДАЄМО МОЛИТВУ, ВІДСУВАЄМО БОГА, А НАТОМІСТЬ ВІРИМО ТІЙ ЛЮДИНІ, ЯКА НЕ ЗНАЄ НІЧОГО БІЛЬШЕ ВІД НАС. ЗАМІСТЬ ТОГО, ЩОБ ВІРИТИ В ТІ ПРОРОЦТВА, ЯКІ НЕ СПРАВДЖУЮТЬСЯ ВІЗЬМІМО В РУКИ ВЕРВИЦЮ, ПОМОЛІМОСЯ ЗА УКРАЇНУ. НАРЕШТІ ПОЧНІМО ЩОСЬ РОБИТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ДОПОМАГАТИ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ…МОЛІТЬСЯ…МОЛИТВА МАЄ НАДЗВИЧАЙНО ВЕЛИКУ СИЛУ”, – ЗАЗНАЧАЄ ОТЕЦЬ.

 

peredplata