Чернівчанину за розповсюдження приватної інформації буковинки та її родини, загрожує три роки тюрми

Поліцейські припинили діяльність чернівчанина, який розповсюджував конфіденційну інформацію про жительку Буковини та її сім’ю
 
Протиправні дії порушника задокументували буковинські кіберполіцейські спільно з дізнавачами Чернівецького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури. За порушення недоторканності приватного життя зловмиснику загрожує до трьох років обмеження волі.
 
Для збору доказової бази правоохоронці провели санкціонований обшук вдома у 62-річного порушника. Під час слідчих дій поліцейські вилучили носій інформації та два мобільні телефони. На них чоловік зберігав фотокопії особистих документів своїх жертв, конфіденційну інформацію про їхнє місце проживання, а також фотографії з образливими написами.
 
Цей контент чернівчанин поширював на своїй особистій сторінці в одній із соціальних мереж без відома та дозволу потерпілих.
За результатами досудового розслідування співробітники поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 182 (Порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці склали обвинувальний акт, вручили його підозрюваному та скерували до суду.
 

peredplata