У Чернівцях відкрито ще два сучасних дитячих майданчики

Оновлені дитячі майданчики відкрито днями по вулиці Московської Олімпіади, 6 та вулиці Руській, 173. Це стало справжнім святом для численної малечі та дорослих, адже нещодавно у цих дворах були лишень похилені турніки та старенькі гойдалки. За ініціативи секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина із залученням спонсорських коштів тут з’явилися комфортні майданчики для повноцінного відпочинку дітей.

Керманич міста привітав місцевих мешканців з такою гарною подією і закликав діток одразу ж випробувати новісінькі гойдалки. Ті радо пристали на таку пропозицію і залишилися дуже задоволені. Усі діти, що прийшли на свято, отримали в подарунок від нього іграшки, мильні бульбашки та різнокольорові м’ячики. Також малеча кожного з цих дворів віднині матиме змогу грати у футбол якісними шкіряними м’ячами.

Поки діти бавилися на майданчику, їхні батьки спілкувалися з Віталієм Михайлішиним. Вони зазначили, що були приємно вражені не лише швидкістю, а й якістю проведених тут робіт. Тепер батьки можуть спокійно відпускати дітей бавитися на свіжому повітрі, що є особливо важливим саме під час літніх канікул.

«Місця для цікавих і безпечних дитячих ігор повинні створюватися у кожному великому дворі Чернівців, – каже секретар Чернівецької міської ради. – Тож поступово кількість сучасних дитячих майданчиків у місті зростатиме. Да маленьких чернівчан необхідно ставитися з особливою турботою, позаяк саме вони є майбутнім нашого міста» – повідомляє прес-служба міської ради.

peredplata