Чернівецька обласна рада прийняла рішення про заборону діяльності релігійних організацій які мають доведену канонічну приналежність до країни-агресора

Чернівецька обласна рада прийняла рішення про заборону діяльності релігійних організацій, які мають доведену канонічну приналежність до країни-агресора.
Мало хто розуміє, про що саме йдеться.

Тому, аби було зрозуміло, яке саме рішення має приймати рада щодо УПЦ московського патріархату депутатка Ольга Кобевко внесла маленьку поправку до того рішення яке прийняли депутати.

Вона просила в рішенні уточнення з трьох букв ”УПЦ”, а далі за текстом.

Як не дивно, тільки 16 депутатів підтримали цю пропозицію, а саме ЄС, Народний контроль та 2 з ВО”Батьківщина”

Інші депутати агресивно не голосували.
Цікавий розклад стався тепер в облраді. Об’єдналися ті, хто раніше не був об’єднаний.

Зокрема, партія президента СН на чолі з Жаровським, була у злучці з регіональною ОПЗЖ , Коломойський ”За майбутнє”,з  козаківсько-папієвською АПУ та клічуковою ЄА. 

Ольга Кобевко пропонує після слова ”діяльність” написати три букви “УПЦ” мп. А далі за текстом. Чому депутати не підтримали зрозумілу і чітку, розумну і конкретну пропозицію? ЧАС покаже…

Що тут говорити: болото є болото.

Але це ”болото” згодом смердітиме на всю Буковину. Бо ці депутати сьогодні засвідчують свою антипрезидениську позицію. І вони підтверджують, що є повністю підконтрольні клану Козака-Папієва з виходом на Розумкова.

У цих умовах голова ОВА Запаранюк, який днями став в. о. голови облорганізації партії СН, залишається один на один з потужним кланом регіоналів, аграріїв і розумківців.

Позиції президента Зеленського на Буковині різко впадають у політичну прірву, звідки нема вороття.

А як далі буде, ЧАС покаже… 

peredplata