Кат прийшов на могили своїх жертв. “Священник” московського патріархату з селища Бородянка під час окупації влаштував в церкві катівню

Всі вже чули про те, як “священник” московського патріархату з селища Бородянка під час окупації селища росіянами влаштував в церкві катівню.
В липні минулого року очільник РПЦвУ м. Онуфрій відвідав цвинтар де були поховані закатовані під час окупації росіянами українці. Супроводжував митрополита той самий священник-колаборант. Цинізм не має меж. Я не вірю, що у таких перевертнів може бути якась віра. Кат прийшов на могили своїх жертв. Верх цинізму. Після деокупації Бородянки він спокійно жив і продовжував молитися за “русский мір”. Лише тепер згустилися хмари правосуддя над упирем в рясі. Парафія де була катівня приєдналася до ПЦУ, а над колаборантом розпочалося слідство. Сподіваюся що правосуддя візьме верх і цей мерзотник отримає за заслугами.
Хочу нагадати, що в похованнях, які виявили після окупації Бородянки, знайшли понад 300 тіл (ще 41 виявлено під завалами). На лютий 2023 року, вивезено близько 250 тіл, з яких 80-85 % — з ознаками насильницької смерті. У багатьох тіл зв’язані руки або перерізане горло. Багато людей померли через відсутність своєчасної медичної допомоги. Близько 68 осіб зникли безвісти. Вбитих продовжують знаходити навіть через рік. Серед убитих у Бородянці найбільше молодих хлопців, застрелених у голову. Серед жертв є пацієнти психоневрологічного диспансеру.
Випадок в Бородянці, це лише один епізод, маленький пазл великої і кривавої картини. Тому, огидно бачити як прибічники РПЦвУ продовжують корчити з себе новомучеників і страждальців. РПЦвУ повинна бути заборонена в Україні, а її послідовники покарані.

peredplata