У Росії застрелили командира, який, імовірно, причетний до ударів по Україні – ЗМІ

У російському Краснодарі розстріляли заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, який, за інформацією ЗМІ, причетний до ракетних ударів по Україні.

Джерело: російський РБК із посиланням на коментар адміністрації Краснодара, анонімні Telegram-канали 

Деталі: Анонімні проросійські Telegram-канали повідомляють, що 42-річний Станіслав Ржицький вирушив о восьмій годині ранку на пробіжку. Його підстеріг біля спорткомплексу “Олімп” невідомий, який вистрілив чотири рази в спину і груди Ржицькому, після чого зник із місця події. Потерпілий помер на місці від поранень.

В адміністрації Краснодара підтвердили РБК загибель заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, повідомивши, що за фактом його смерті проводять перевірку правоохоронні органи. 

Командир російського підводного човна «Краснодар» Станіслав Ржицький. Це той чувак, що запускав по мирних містах України крилаті ракети Калібр.
Сьогодні в Краснодарі до цього пана на ранкову пробіжку прилетів привіт у вигляді декількох куль. Так буває. Колись ти посилаєш Калібри, а у певний момент до тебе прилетить куля. І так має бути зі всіма терористами. Амінь

peredplata