У Чернівцях оптимізували роботу валідаторів: які нововведення з’явились

Оптимізація роботи валідаторів: швидша та легша реєстрація поїздок завдяки змінам зі студентськими транспортними картками.
 
Оператор прибрав перемикання тарифів (загальний/студентський) на валідаторах, оскільки це лише збільшувало навантаження на їх роботу. 
Ця зміна дозволить пасажирам реєструвати поїздки швидше та легше. Під час перемикання тарифу на валідаторах, час на реєстрацію поїздок пасажирів збільшується, що також збільшує навантаження на систему.
 
Валідатори запрограмовані автоматично розпізнавати носії електронного квитка, реєструючи поїздку за встановленим тарифом, незалежно від того, чи це транспортна картка, банківська карта, денний квиток чи смартфон.Важливо зазначити, що подібні нововведення вже успішно впроваджуються в інших містах України: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький та інші…що забезпечує зростання ефективності системи оплати проїзду та зручності користувачів.
Про це повідомляє ЧТУ.
 
Пасажири, які оплачують за проїзд в електротранспорті по студентському тарифу, надалі зможуть це робити за допомогою QR-кодів застосунків Приват 24 та EasyPay.
 
P.S. Також незабаром кнопки на валідаторах будуть вказувати кількість квитків, які можна придбати одночасно, а контролери матимуть можливість перевіряти цю інформацію в системі.
І найбільш довгоочікуване оновлення, завершується робота над мобільним застосунком.
 
 
 

peredplata