Як підтримати свій емоційний стан під час війни? У Чернівцях проведуть зустріч з практичним психологом

9 квітня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть зустріч з практичним психологом Миколою Ілащуком. Говоритимуть про психологічну та емоційну підтримку в умовах війни та невизначеності. 

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, зустріч проводять, аби допомогти чернівчанам краще адаптуватися до війни та складних викликів у житті. 

«Дбати про своє ментальне здоров’я у стресовий період складно, до того ж далеко не всі можуть звернутися по допомогу до професіоналів. На тренінгу поговоримо, як знизити рівень ситуативної і особистісної тривожності та поділимося дієвими практиками для відновлення ментального здоров’я. Ми допоможемо учасникам долати стрес та працювати продуктивніше», — діляться у Гончаренко центрі Чернівці. 

Під час зустрічі говоритимуть про розвиток стратегій вправної адаптації до змін та підтримки емоційного благополуччя в непередбачуваних ситуаціях. Ментором тренінгу буде Микола Ілащук — практичний психолог Чернівецького ліцею №10, та викладач Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Зустріч проведуть у вівторок, 9 квітня, о 17:30 за адресою вул. І. Франка, 1 (2 поверх). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням до 8 квітня включно.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

 

peredplata

Залишити відповідь