Чернівецький міський голова повіз допомогу військовим на схід

Мер Чернівців відвідав місто-побратим Куп’янськ
 
Про це повідомляє Чернівецька міська рада.
 
“Місто, яке перебуває під постійними обстрілами окупанта, де повітряна тривога просто не встигає ввімкнутись, бо ракета долітає за три секунди. І попри все, наш побратим Куп’янськ – героїчно стоїть і обов’язково вистоїть!
З Андрієм Беседіним, начальником військової адміністрації, зустрілися всього за шість кілометрів від лінії фронту. Ми побачили напівзруйноване місто та реальні бойові дії наших військових. Під час візиту подарував прапор Чернівців, як символ нашої підтримки та братерства.
Зараз Куп’янськ – нескорений та мужній. Тут, серед зруйнованих будівель і постійної загрози життю, люди продовжують працювати, боротися та вірити в перемогу.
Ми віримо в нашу армію, в наших захисників і впевнені, що Україна переможе!
Слава Україні!
Героям слава!”, – сказав міський голова Чернівців Роман Клічук.
 
 
Також Клічук на харківському напрямку зустрівся з військовими 82-ї десантно-штурмової бригади, де  особисто познайомився з командиром Дмитром Волошиним, справжнім воїном і людиною, яка вселяє ще більшу віру в Перемогу.
“Ці сміливі та відважні люди щодня доводять, що вони – герої нашого часу. Зараз обороняють Вовчанськ, місто, яке практично зруйноване повністю.
Привезли хлопцям партію РЕБів: окопних, для транспорту та індивідуальних. Також передали плащі-невидимки, які стануть у нагоді під час виконання завдань.
 

peredplata