У Чернівцях в квартирі через неприємний запах виявили тіло чоловіка

Під час розпивання алкогольних напоїв раніше судимий уродженець Житомирської області завдав буковинцю удари ножем по різних частинах тіла. Унаслідок отриманих травм чоловік помер. Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні вбивства.

Учора, 21 червня, до поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя обласного центру про те, що він давно не бачив свого сусіда із його квартири чути неприємний запах. 

На місце події одразу виїхало керівництво ГУНП в Чернівецькій області, оперативники Управління карного розшуку, співробітники Слідчого управління, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, кінологи, експерти-криміналісти, судмедексперти та працівники прокуратури.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці ретельно обстежили помешкання та виявили тіло 49-річного господаря. Оглянувши тіло померлого, судмедексперти виявили ознаки насильницької смерті. 

Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, під час яких встановили особу та місцезнаходження фігуранта. Ним виявився 24-річний уродженець Житомирської області.

поліцейські буковини оперативно викрили чоловіка, підозрюваного у вбивстві чернівчанина

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що напередодні під час розпивання алкоголю між 49-річним господарем будинку та його 24-річним гостем виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту молодший чоловік схопив кухонний ніж і наніс товаришу удари по шиї, черевній порожнині та стегнах. Від отриманих тілесних ушкоджень чернівчанин помер.

Тіло чоловіка співробітники поліції направили для проведення судово-медичної експертизи.

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські готують клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata