В опозиції підозрюють Громадську раду Майдану в зв’язках із Януковичем

В опозиції підозрюють Громадську раду Майдану в зв’язках із ЯнуковичемНа думку Медуниці, таким чином влада намагається створити проблему всередині

В опозиції вважають, що ультиматум Громадської ради Майдану щодо єдиного кандидата на президентські вибори – це ініціатива адміністрації Януковича.

Про це в ефірі \”Громадського телебачення\” заявив опозиційний депутат Олег Медуниця.

Він висловив переконання, що сама Громадська рада є проектом Банкової.

\”Я абсолютно переконаний в тому, що там (у Громадській раді. – Ред.) \”вуха ростуть\” з Банкової. Це така спроба розкласти Майдан зсередини. В такий спосіб було розкладено податковий Майдан\”, – зазначив депутат.

\”Це такий спосіб, коли влада бачить, що вона силовим способом не може розігнати Майдан, і намагається створити всередині проблему\”, – додав він.

На думку Медуниці, Громадську раду Майдану складають різні \”ображені\” активісти.

\”Всякі люди є. Когось образили, комусь на ногу наступили, когось на сцену не пустили. Таких ображених зараз підбирають і формують із них якусь квазіструктуру\”, – сказав він.

Депутат вважає, що головною задачею Громадської ради є \”заговорити\” Майдан.

\”І потім ці люди будуть намагатися відтягнути увагу протестно налаштованих громадян від того, що справді відбувається на Євромайдані\”, – сказав Медуниця.

Він також запевнив, що опозиція не планує виконувати ніяких ультиматумів Громадської ради.

Водночас один із керівників Громадської ради Майдану Павло Жовніренко заявив, що ця організація не самоорганізувалась і об\’єднує людей, які давно стоять на Майдані, хоч свій намет і встановила лише 9 січня.

Нагадаємо, 9 січня Громадська рада Майдану висунула опозиції ультиматум щодо висунення єдиного кандидата до 10 січня.

Джерело

peredplata