У Чернівцях в гаражі облаштували нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

Облаштування нарколабораторії та збут амфетаміну на Буковині –судитимуть двох місцевих жителів
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно двох громадян за фактами незаконного придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини; незаконного зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин; незаконного зберігання з метою збуту та збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 311, ч. 1 ст. 313, ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, з метою одержання прибутку від незаконного обігу психотропних речовин двоє жителів Чернівців облаштували в одному з орендованих гаражних приміщень нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.
Виготовляли психоактивну речовину з прекурсору фенілнітропропен, який купували у невстановлених осіб.
Готову психотропну продукцію збували на території області.
За результатами обшуків правоохоронці виявили та вилучили в обвинувачених порошкоподібні психотропні речовини, прекурсор, спеціальне обладнання для їх виготовлення та фасування, згортки з готовою розфасованою продукцією.
Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Чернівецькій області.
 
 
 
 
 
 
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура

peredplata