У Чернівцях сьогодні вдень водопостачання не обмежуватимуть

Завдяки наполегливості та професіоналізму усіх, хто вчора проводив роботи на об’єктах КП “Чернівціводоканалу”, ВДЕНЬ ВОДОПОСТАЧАННЯ НЕ ОБМЕЖУВАТИМУТЬ.
Про це повідомляє Чернівціводоканал.
“Вчора до пізньої ночі працювали і фахівці фірми-підрядника, і наші спеціалісти. Зі свого боку можемо розповісти, що планували ліквідувати дві аварії, ліквідували три. Фахівці міжнародної компанії теж працювали понаднормово, але! Така злагодженість дій призвела до того, що сьогодні вдень маємо можливість не обмежувати водопостачання в місто. До вечора вода повинна з’явитись в усіх споживачів (якщо тільки десь не буде локальних аварій).
Ми не можемо жодним чином вплинути на відключення електроенергії, але зі своєї сторони запевняємо: там, де працюють насоси додаткової підкачки, вода буде тоді, коли і світло.
Нагадуємо, після відключення деякий час вода з крану може мати певне забарвлення. Це пов’язано з процесами окислення, які відбуваються в мережах під час їх осушення. Єдиний спосіб “боротьби” з таким явищем – почекати, поки мережі прочистяться природнім шляхом, тобто, весь бруд витече через крани.
Графік нічних відключень поки що залишаємо, з 22 вечора до 7 ранку водопостачання все-таки необхідно буде обмежити. Це триватиме стільки, скільки вимагатимуть обставини.
Але вдень місто буде з водою”, – зазначили на підприємстві.
 
 
 
 
 
 
 

peredplata