Артем Довбик і ефект доміно на трансферному ринку 

Мабуть, ніхто не сперечатиметься, що в цьому трансферному вікні найбільше чуток про перехід серед українців зібрав навколо себе Артем Довбик. Куди тільки його не сватали: “Наполі”, “Мілан”, “Атлетіко”, “Вест Гем”, і це далеко не весь список. При цьому нападник може залишитися і в “Жироні”, адже Ggbet UA вважає, що в клубу непогані шанси для виходу в плей-оф Ліги чемпіонів.  

А ось у разі можливого переходу Довбика в Європі може розпочатися справжній ефект доміно серед нападників і фігура, яка, як очікується, зрушить усе з місця – Альваро Мората. “Так” іспанця “Мілану” фактично може розблокувати й інші важливі угоди.

“Мілан” дедалі більше впевнений у тому, що отримає згоду від колишнього гравця “Ювентуса”, який, однак, попросив дочекатися кінця Євро, перш ніж визначити своє майбутнє. Якщо Мората покине “Атлетіко”, то мадридський клуб думає підписати замість нього Артема Довбика або Коло-Муані, французького форварда, якого Мората усунув у півфіналі Євро-2024.

Можливий відхід Коло-Муані в цей момент дасть змогу “ПСЖ” здійснити вирішальний ривок щодо Віктора Осімхена. Для форварда “Наполі” Франція фактично залишається найбільш імовірним варіантом. На задньому плані, можливо, Саудівська Аравія (куди гравець, однак, не хоче йти), а в Прем’єр-лізі всі мовчать.

А коли нігерієць піде, “Наполі” може замінити його на Ромелу Лукаку, з яким уже є принципова домовленість.

 

peredplata