Що таке АТБ-картка, які банки її надають та, які переваги вона має

Пластикові картки для мережі супермаркетів АТБ є повноцінними банківськими продуктами. Вони підтримують не тільки звичайні функції, але й допомагають власникам отримувати різні преференції під час здійснення покупок. До прикладу, ці картки можуть містити знижки до певних товарів, бонуси та кешбек. 

Цікаво, що відповідні інструменти (кобренд-картки) вже давно є популярними у Західних країнах. І хоча в Україні вони довго не застосовувалися, з появою АТБ-карток це стало можливим. Тим часом, щоб трохи відпочити від справ, можна застосувати бонуси казино b-p.com.ua, які пропонують грати у слоти без внесення депозиту. 

Загальна інформація про картку АТБ та банки, які її надають

Безліч українців роблять покупки у супермаркетах АТБ, але не в кожної людини є доступ до регулярних знижок на популярні харчові продукти. Кобренд-картка АТБ надає постійні знижки на більш ніж 700 товарів у мережі та, додаткові (до 40%) на певні позиції тричі на тиждень (загалом, це п’ятниця та вихідні). Відповідний “пластик” можливо отримати через такі банки, як:

  • Райффайзен;
  • А-банк;
  • Укргазбанк;
  • Ощадбанк;
  • Монобанк.

Звичайно, у цих продуктів є спільні риси, але взагалі, кожен з них має й індивідуальні умови використання залежно від банку. Щодо знижок, вони надаються лише на ту продукцію, яка відмічена цінником у вигляді картки. При цьому, перелік продуктів, що збувається за акцією, змінюється раз на 7-14 днів. 

Про принцип дії та переваги карток АТБ

Банківський пластик АТБ має ті самі опції, що й звичайна платіжна картка. Це дає можливість користувачам робити розрахунки не тільки всередині супермаркетів мережі, але й в інших закладах, де це можливо. Вона може бути віртуальною або реальною. 

Щодо переваг цього платіжного інструменту, він здатен надавати знижку 5% навіть на продукти з акційним цінником. Маються на увазі ті харчі або інші товари що вже мають знижку до 40% за умови наявності АТБ-картки. Окремо, більшість банків автоматично підключає клієнта до накопичувальної системи балів, які згодом також можна витрачати на необхідні покупки. 

При цьому, вносити гроші на ці рахунки можливо безпосередньо в АТБ-маркетах за допомогою терміналів Сіті 24. Додатково, користувачі карток мають змогу отримувати корисні послуги від банків-емітентів. До прикладу, це може бути безкоштовне обслуговування чи окремі пропозиції по кешбеку. 

peredplata

Залишити відповідь