Негода на Буковині залишила без світла 11 населених пунктів

За інформацією  Чернівціобленерго станом на 9 ранку понеділка, 30 вересня унаслідок обривів проводів й технологічних порушень в роботі обладнання через негоду ще залишаються знеструмленими 5 ПЛ-10 кВ, 3755 споживачів в 11ти населених пунктах. Відтак зараз аварійні та вахтові бригади Обленерго працюють, щоб відновити живлення  мешканцям сіл Бісків, Несвоя, Бурдей, Ревно, Користовата, Глинниця, Стрілецький кут, Драчинці, Станівці, Шипинці і трьом споживачам у Чернівцях.  

 Упродовж минулої доби було багато аварійних знеструмлень, тому до ліквідації цих ситуацій залучено максимальні можливості – станом на ранок вже ліквідувано 21 пошкодження у високовольтних мережах області.

Відучора і сьогодні на ранок через дощі та рвучкий вітер загалом виникали аварійні ситуації  в мережах Глибоцької, Кельменецької, Кіцманської, Вижницької, Герцаївської, Новоселицької, Сторожинецької, Путильської, Хотинської дільниць. 

Енергетики  нагадують, якщо негода продовжиться, ще можуть виникати аварійні ситуації в мережах краю. Просимо краян бути обережними! 

Джерел:. https://oblenergo.cv.ua/

peredplata

Залишити відповідь