ЯК ЗІРВАТИ ДОПОМОГУ ВОЮЮЧІЙ КРАЇНІ?

Дуже просто! Скажи їм, що у тебе самого того добра “дофіга” і ще трошки!
Приходить меценат у лікарню, пропонує допомогу – а ти йому:”У нас цього добра навалом! Я і твоїх дітей можу ним роки годувати!” Меценат стиснув плечима: “Ну є то є, я маю кому дати!”
Банченський діяч цирку безупинно пропонує Румунії (!!!!) матеріальну допомогу! Каже, що у нього є багато, і він може завезти її по усій Румунії, лиш йому мішає українська влада!
До нині Лонгін лише безчестив Україну, з кожної праски розказуючи, що Україна бореться “с праваславієм” і які вони тут “ганімі”! Він, щоправда, стидливо мовчав, що проблеми у нього не через те, що він православний, а через безліч своїх ксенофобських заяв, антиукраїнських виступів і насадження рашиських наративів! Одним словом через роботу на користь ворога!
Це ж саме (про свою ганімість) розказують майже усі їх священники румунам на проповідях, коли їздять туди на храмові свята!
Я уже звикли чути від пересічних румунів у Румунії: “о, паринти? У вас там ганєнія на ортодокс бісєріка! Ми молімся за Лонгіна!”
Жителі Румунії зазвичай навіть не знають про існування московського патріархату в Україні і його боротьбу проти України і ПЦУ! Вони вірять тим, що їм розказують! Тим більше, що такі ж наративи підтримує і їх телебачення!
Їм навіть у голову не приходить, що у державі може бути Православна Церква, яка бореться проти існування цієї держави і свідомо діє на користь ворога! У них на кожному храмі румунський прапор, і у кожному серці і устах їх “преута” (священника) велика любов до Румунії!
Ви хіба чули про те, що Банченський монастир купив скільки то пікапів, чи РЕБів? Я про дрони навіть не питаю!
А от показати тим, що нам допомагають, що у нас і так усе є, то вони перші!
Усі вистави Банченського Сандея Лонгіна розраховані не лише на рашиське телебачення! Вони розраховані і на телебачення Румунії та інших дружніх до України країн з метою провалити допомогу Україні і таким чином наблизити її поразку!
А далі стерв’ятники якось поділяться тіло жертви за законом джунглів. Лиш Лонгін історію не вчив! Він не знає, що москва ні з ким не ділиться! І там де провальна робота тилу, там стає лінія фронту! І з його Банчен може тоді лишитися те, що стало зі Свято-Гірською Лаврою та її скитами.

peredplata

Залишити відповідь