Кабмін погодив призначення першої заступниці голови Чернівецької ОДА

Кабінет Міністрів України погодив призначення Альони Атаманюк на посаду першої заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації.

Про погодження на призначення Атаманюк повідомив у своєму Telegram-каналі представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Атаманюк є працівницею центрального офісу АТ “Ощадбанк” у Києві та однією з засновників профспілки Чернівецького обласного управління “Ощадбанку”, йдеться на порталі “Opendatabot”. До призначення на посаду начальника ОВА Запаранюк був керівником обласної філії “Ощадбанку”.

Першим заступником голови адміністрації є Богдан Ковалюк. Він ексдепутат Чернівецької міської ради, на посаді першого заступника курував програму “Велике Будівництво” в області.

Частину шкіл, які будували за програмою “Велике будівництво”, не встигли завершити вчасно. Наприклад, торік в Рідківцях навчальний рік розпочали не у новозбудованій школі, а у сторічній садибі. Нині 5 шкіл добудовані та використовуються.

Щодо школи в Горішніх Шерівцях, яку також будували за президентською програмою, відкрили провадження щодо ймовірного привласнення грошей на будівництві.

Джерело: АСС, Суспільне

peredplata