У Чернівцях почали з’ясовувати, як живе сім’я керівниці МСЕКу Вікторії Біловару

Поки всі обговорюють Хмельницьких хабарників Крупів і прокурорів, у Чернівцях почали з’ясовувати, як живе сім’я керівниці МСЕКу Вікторії Біловару.

У сім’ї є кілька будинків, кілька квартир, кілька авт. Зарплата в неї 30500 грн в місяць.

Чи можна було за такі гроші все це придбати?!…є сумнів.

А далі у неї невістка влаштована у МСЕК, у неї син влаштований у військово-лікарській комісії, котра проводить медичний огляд, на основі якого визначають придатність за станом здоров’я до військової служби призовників військовослужбовців і військовозобов’язаних.

Тобто, всі вони мають відношення саме до тої структури, яка у час війни погрузла у дуже серйозних хабарах. Та винна у зриві мобілізації.

Але син Біловару відмовився називати свої статки. Невістка сказала, що вона не працювала до цього часу. Тепер тільки почала працювати. Чоловік також лікар має будинок в Остриці, трьохкімнатну квартиру у Чернівцях, і так далі. І ще сім’я має будинок на 220 м². А коло нього ще є сарай, але той сарай це ще один будинок. Отака чернівецька керівниця МСЕКу.

А що прокурори? Хотілося би звернутися зараз до обласного прокурора і до начальниці департаменту охорони здоров’я ОВА, та голови пенсійного фонду, аби вони надали дані: скільки інвалідів працюють у військово- лікарських комісіях, у МСЕКах, прокуратурах, пенсійних фондах. Які пенсії отримують?

А як буде, чи дадуть вони нам такі дані, ЧАС покаже…

peredplata

Залишити відповідь