Справа інвалідів-прокурорів та хабарів МСЕКу: чи можливі такі схеми в Чернівецькій області?

З київських джерел, яким довіряє “ЧАС”, стало відомо, що Хмельницька справа інвалідів-прокурорів, хабарів МСЕКу виникла не на порожньому місці. А спочатку була скандальна справа Стефанчука, голови верховної ради України. Там скандал з жінками.
У Чернівцях ці скандали на кожному кроці між політиками і їхніми дружинами.
І київська ДБР взяла на гарячому Крупу, яка мала родинні стосунки з цим же Стефанчуком. Вона його людина. Але навряд чи би знайшли прокурорів, якби Крупа не звернулася до них за захистом. Мовляв, я вам робила інвалідність, так захищайте мене тепер. А вони не захотіли її захищати. У цих умовах кожен думав, як захистити себе.
А вона взяла і здала їх всіх. Бо так просто прокурорів не можна було знайти. Ще й тому, що останнім часом вони придумали схему, коли інвалідність виробляли не для себе, а для своїх дружин, для своїх родин. Хоча самі мали можливість користуватися грішми пенсійними і найголовніше мати білий квиток, який дозволяв відкосити від армії у зв’язку з доглядом за хворими.
Чи можливі такі схеми в Чернівецькій області?
Я думаю, що не тільки можливі ці схеми, а в Чернівецькій області набагато ширші і дорожчі хабарі тому, що ми близько коло кордону, мають люди не обліковані кошти, мають можливість заробляти їх на контрабанді і на Калинівському ринку. Тож і мають можливість платити хабарникам.

Ось тому “ЧАС” сподівається, що ДБР все-таки зайде в Чернівецьку область. Не забувайте, у нас завжди були найбільші і найбагатші схеми хабарів у медицині. Тут цьому ще допомагав медичний університет.
І, насамкінець, департамент охорони здоров’я у Чернівецький обласній військовій адміністрації очолює вихідка з Хмельницького, яка також мала проблеми з законом щодо хабарів.
Чи зможуть і чи захочуть, чи є ”комісари Катані” у Чернівцях?..
ЧАС покаже…

peredplata

Залишити відповідь