Перевезення хворих за кордон – надійно та безпечно з Ambulance Express

У деяких випадках надання ефективної медичної допомоги в Україні вважається неможливим і доводиться вирушати для лікування, діагностики або реабілітації за кордон. Але це не так просто, адже окрім психологічних бар’єрів є й фізичні бар’єри, але вони легко вирішуються. Коли хворий пересувається самостійно, то проблем не виникне, але якщо людина лежить або потрібні особливі умови супроводу, тут потрібен професійний підхід.

Особливість такого підходу полягає в тому, що надається спеціалізований транспорт, медичний супровід та гарантується високий рівень безпеки. Перевезення хворих за кордон у такому разі виконується компанією Ambulance-Express, де надається комплексний підхід до справи. Необхідність перевезення транспортом обумовлена ​​тимчасовим закриттям повітряного простору в Україні, а також більш високою якістю медичного сервісу у країнах Європи.

Особливості перевезення

Транспортування хворих передбачає наявність відповідних автомобілів та умов підтримки комфорту. Фахівці готові працювати з пацієнтами різного рівня мобільності:

  • мобільні (здатні самостійно пересуватися, але при поїздці необхідний постійний контроль за станом організму);
  • маломобільні (пересуваються хоч і самостійно, але з великими зусиллями, тому потрібна елементарна підтримка);
  • лежачі (пацієнти прикуті до ліжка та не можуть самостійно пересуватися).

Реанімаційні перевезення здійснюються на повністю підготовленому та укомплектованому транспорті спеціального призначення. Крім стандартного кондиціонера, обігріву та вентиляції авто оснащено багатофункціональним носієм з ортопедичним матрацом, ШВЛ, монітором пацієнта, відсмоктуванням, дефібрилятором та багатьма іншими елементами. В залежності від особливостей пацієнта автомобіль може доукомплектовуватись.

Підготовка до транспортування

Це один із найважливіших етапів. Будь-яке Перевезення хворих за кордон є стресом, як для пацієнта, так і для його рідних і близьких. Тож важливим етапом буде психологічна підготовка. Лікарі детально оцінюють стан пацієнта та намагаються йому розповісти про необхідність лікування та поїздки загалом. Також протягом усього маршруту пацієнт отримує моральну підтримку.

Медичний супровід включає фахівців різного напряму. Залежно від хвороби та стану пацієнта з ним можуть вирушити реаніматологи та анестезіологи. За рух відповідають сертифіковані водії, які мають відповідну практику та досвід в керуванні спеціальними автомобілями.

 

 

peredplata

Залишити відповідь