Буковинські печери відвідали захисники під час чергової подорожі «Мандротерапії»

Військовослужбовці, які проходять реабілітацію у закладах Чернівецької області, відвідали оглядові майданчики, що розміщені в селах Хрещатик та Звенячин та насолодитись краєвидами Дністровського каньйону. Наші герої побували у печерах Скитська та Елефантина.
 
Печера Скитська (інша назва Гострі Говди) – це геологічна пам’ятка природи місцевого значення. Пройдена довжина печери — 2380 м. Тут виявлено невеликі колонії кількох видів кажанів.
 
 
«Мандротерапія» допомагає у реабілітації поранених військових: подорожі сприяють покращенню їхнього психоемоційного стану, відновленню та соціальній інтеграції. Впровадження цього методу у програми реабілітації може значно поліпшити якість життя військових, які пережили травми.
 
«Мандротерапія» − проєкт Чернівецької ОВА, який реалізується Департаментом регіонального розвитку, що має на меті відновити та покращити фізичне і психічне здоров’я воїнів, які зазнали поранень, захищаючи Батьківщину.
 
Допомогу в реалізації подорожі в рамках проєкту надали Кострижівська громада та колектив Чернівецької філії АТ «Укрексімбанк».
 

peredplata

Залишити відповідь