У Чернівцях назріває бунт серед регіоналів.СЕНСАЦІЙНЕ ОНОВЛЕННЯ

У Чернівцях назріває бунт серед регіоналів.СЕНСАЦІЙНЕ ОНОВЛЕННЯЗ достовірних джерел нам стало відомо, що кілька депутатів Чернівецької міської ради від партії регіонів вийдуть з фракції.

Депутати незадоволені тим, як розподіляються блага серед фракціонерів. Вони вважають, що керівники та оточення не хоче ділитися добром з рядовими членами. Один із ренегатів вже написав заяву про вихід з фракції. Та її не озвучено на сесії. Напевно, на депутата почали тиснути. Кажуть, що голова обласної організації ПР Михайло Папієв ще не знає про бунт регіоналів. Коли дізнається, то зможе вплинути на ренегатів і налагодити з ним дружні стосунки. Але розкол у партії неминучий. Партійці перших днів дуже незадоволені кадровою політикою Папієва, котрий очолив партію тоді, коли ще був есдеком. Серед незадоволених Федорович, Шкробанець, Романюк, Ткач та багато інших.

СЕНСАЦІЙНЕ ОНОВЛЕННЯ

У середовищі регіоналів почалися різні порухи від того часу, як на нашому сайті з’явилася інформація про можливий бунт у фракції регіонів Чернівецької міської ради. Тепер ми можемо з упевненістю говорити, що заяву про вихід з фракції написав Василь Ткач. За його прикладом ще кілька регіоналів мають намір здійснити чесний вчинок.

Але Ткач є головою Садгірської районної організації партії регіонів. На відміну від інших, має справжній авторитет серед членства (не плутати зі значенням виразу «бути в авторитеті»). Тому допустити втрати такого партійного керівника в області не могли. Була розмова Ткача з головою ПР на Буковині, головою ОДА Михайлом Папієвим. Якесь порозуміння між собою вони знайшли. Але, напевне, не надовго. Просто домовилися поки що не виносити сміття з партійної хати.

Монолітність партійних лав у Чернівецькій області тріщить по всіх швах. Цей процес загострився у період, коли Михайло Папієв охолов до сприйняття кандидатури Віталія Михайлішина на Чернівецького міського голову. Схоже, він має свого протеже, якого досі не засвічує. Аби збити з пантелику своїх опонентів як з опозиції, так і з власних партійних лав, на мера Чернівців була запущена кандидатура Франца Федоровича. Та найближче оточення вважає, що реальною кандидатурою може стати Василь Дутчак. Останнім часом Папієв його аж надто наблизив до себе.

Це, знову ж таки, не подобається первинним регіоналам, які проходили з Дутчаком попередні вибори і на своїх кістках відчули крутий характер пана Василя.

Отож Папієву прогнозують важкий грудень: доведеться виконати дану людям обіцянку щодо обрання голови обласної ради і почати агітацію за свою кандидатуру на мера Чернівців.

І в обласній, і у міській раді, окрім опозиції, Папієва чекає опір первинних регіоналів, які досі не пробачили йому есдеківського комфортного минулого і щасливого сьогодення за рахунок їхньої, а не його, партії регіонів.

peredplata