На Буковині горів дитсадок. Евакуйовано 43 дитини

Пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 5 пожеж. Так, 8 червня у селі Костичани Новоселицького району сталася пожежа в дошкільному навчальному закладі. Вогонь охопив покриття будівлі на площі 5 кв.м.. На момент виникнення пожежі в приміщенні садочку перебувало 43 дитини. Про це інформує прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Обслуговуючий персонал дитячого садочку вивів всіх дітей у безпечне місце. Завдяки швидкому повідомленню про пожежу, вогонь вдалося швидко приборкати

Прибувши на місце події, працівники місцевої пожежної охорони села Костичани впродовж 5 хвилин локалізували пожежу, а ще за 7 хвилин ліквідували небезпеку. Завдяки діям вогнеборців будівлю садочку врятовано від вогню. Полум’ям знищено частково покриття будівлі на площі 5 кв.м.. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі на горищі будівлі. Постраждалих на пожежі немає.

Того ж дня у Чернівцях по вул. Шевченка сталася пожежа в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Загорання виникло в одній з кімнат квартири. Вже за 4 хвилини після виклику на місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Бійці ДСНС працювали в апаратах захисту органів дихання, оскільки кімната квартири була сильно задимлена. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, завдяки чому вдалося врятувати від знищення квартиру. Полум’ям знищено меблі, закопчено стіни кімнати.

Всього протягом доби в ході ліквідації пожеж рятувальники Управління ДСНС зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

peredplata