Стало відомо, яку зарплату отримуватиме голова Чернівецької облради Мунтян

Стало відомо, яку зарплату отримуватиме голова Чернівецької облради МунтянСесія Чернівецької облради затвердила зарплату голові Івану Мунтяну. У проекті рішення, розміщеному на сайті облради, йдеться:
“Встановити голові обласної ради Мунтяну Івану Миколайовичу:

1.1 посадовий оклад у розмірі 15 мінімальних заробітних плат, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати 332 гривні із врахуванням п.3 частини 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 № 1013 \”Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів\”;

1.2 надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

1.3 надбавку за вислугу років у розмірі 10 % до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

1.4 Встановити, що преміювання голови обласної ради VII скликання здійснюється щомісячно у розмірі до 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час, в межах затвердженого радою фонду оплати праці.

1.5 Надавати голові обласної ради матеріальну допомогу на оздоровлення та допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради”.

Отож отримуватиме Іван Мунтян близько 13 тисяч гривень на місяць з урахуванням доплат. Плюс \”матеріальну допомогу на оздоровлення та допомогу для вирішення соціально-побутових питань”.

peredplata