Буковинець пішов на риболовлю на озеро і зник безвісти

У Глибоці рятувальники підняли тіло чоловіка, який втопився в озері – інформує прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Буковинець пішов на риболовлю на озеро і зник безвісти

14 червня до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в смт Глибока місцевий мешканець пішов на риболовлю на місцеве озеро і зник безвісти, а його одяг та речі виявлені на березі водойми.

Для пошуку чоловіка на місце події були направлені працівники групи водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Водолази провели пошукові роботи, виявили тіло чоловіка в озері та підняли його на поверхню. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в смт Глибока для встановлення причини смерті.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: відпочиваючи на воді, слід дотримуватися правил безпеки. Пам’ятайте, що вживання спиртних напоїв під час відпочинку на воді може призвести до трагедії, оскільки у нетверезому стані людина не може правильно координувати свої дії. Відпочивайте лише у призначених для цього місцях, оскільки там чергують рятувальники, які зможуть прийти на допомогу у разі загрози.
Дотримуйтеся правил безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

peredplata